(ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ) Κερδίστε ένα Power Bank χωρητικότητας 5200 mAh για να μη ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με νικήτρια να είναι η irenevl75. Σας ευχαριστούμε θερμα, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα δώρα και διαγωνισμούς καθως και ενημέρωση από τον χώρο της τεχνολογίας.

Έχετε ξεμείνει ποτέ από μπαταρία; Κλείνει το κινητό σας λόγω χρήσης; Φύγατε μήπως για παραπάνω ώρες από το σπίτι σας και ξεχάσατε τον φορτιστή; Είμαστε σίγουροι πως έστω και σε μία ερώτηση έχετε απαντήσει καταφατικά, για αυτό το λόγο η ομάδα του dgCore.gr αποφάσισε να προσφέρει για έναν τυχερό αναγνώστη ένα Power Bank χωρητικότητας 5200 mAh.

Πώς λαμβάνετε μέρος;


           ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:
           


Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 11:59 μμ.

Μπορείτε να πάρετε μέρος διπλά, δηλαδή κάνοντας Like καθώς και Follow αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες νίκης.

Όροι και προϋποθέσεις εδώ
Πολλαπλά καθώς και ψεύτικα προφίλ καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιηθούν, εξίσου καλό θα ήταν να δράσετε δίκαια δοκιμάζοντας παράλληλα και την τύχη σας.
Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί εντός μιας εβδομάδα η κλήρωση θα ξανά γίνει και θα ανακοινωθεί νέος νικητής.
Η ενημέρωση θα γίνει με προσωπικό μήνυμα στον τυχερό λογαριασμό στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο που θα επιλεχτεί τυχαία.
Ο διαγωνισμός αφορά την Ελλάδα μόνο.

Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στην σελίδα Επικοινωνίας πατώντας εδώ καθώς και με προσωπικό μήνυμα στα κοινωνικά μας δίκτυα Facebook και Instagram.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια