Τις λειτουργίες της στην Αθήνα αναστέλλει η υπηρεσία μεταφορών Uber μετά από νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή


Μία εκ των υπηρεσιών της - την Uber X - αποφάσισε να αναστέλλει η Uber, γνωστή για την εφαρμογή της μέσω της οποίας κάποιος καλεί ένα αυτοκίνητο για να τον μεταφέρει στον προορισμό του, μετά από νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή σχετικά με τον διαμοιρασμό του κόστους σε διαδρομές υπηρεσιών μεταφοράς.

Μέχρι περαιτέρω πληροφορίες, η Uber θα χρησιμοποιεί κανονικά την υπηρεσία UberTAXI (όπου οδηγούν επαγγελματίες οδηγοί ταξί) στην Ελλάδα και όπως ανακοίνωσε είναι σε θέση να βρει μία λύση για το θέμα που προέκυψε, αλλά μέχρι να βρεθεί η UberX υπηρεσία αναστέλλεται.

Η ανακοίνωσή της εδώ:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή περιλαμβάνει διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο.
Για αυτό το λόγο, προχωράμε στην αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 23:59 μέχρι να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.
Καταλαβαίνουμε ότι βασίζεστε στην εφαρμογή μας για να μετακινήστε με ευκολία και ασφάλεια στην Αθήνα και αυτή η είδηση ίσως έρχεται ξαφνικά. Δεν φεύγουμε όμως από την Ελλάδα. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας στην Αθήνα με την υπηρεσία uberTAXI. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλους τους σχετικούς φορείς στη χώρα, ώστε να βρούμε ένα τρόπο να απολαμβάνετε τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών όπως αυτή της Uber.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την προτίμησή σας, καθώς συντέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα.
Εις το επανιδείν, Αθήνα!
Η ομάδα της Uber Greece

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια