Πως να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές που ανοίγουν με την ενεργοποίηση του Mac σας (How To)


Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε εφαρμογές από την λίστα αυτών που ανοίγουν με την ενεργοποίηση του Mac σας. Μετά την αλλαγή αυτή δεν θα ξανά εμφανίζονται τα συγκεκριμένα προγράμματα όποτε σκεφτείτε καλά πριν τα αφαιρέσετε μόνιμα.

Για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να αφαιρέσει τέτοιου είδους λειτουργιές από συγκριμένα προγράμματα;
Με την πάροδο του χρόνου και μετά το κατέβασμα αρκετών εφαρμογών προστίθενται σε αυτή την λίστα όλο και περισσότερα προγράμματα που ανοίγουν με το boot-άρισμα (ενεργοποίηση) του υπολογιστή, αυτό κάποιες φορές μπορεί να τον επιβαρύνει κάνοντας τον πιο αργό και όχι όσο άμεσο στη χρήση όσο πριν.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:


     1. Πηγαίνουμε στο σύμβολο με το μήλο στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης το πατάμε και μετά κλικάρουμε στις Ρυθμίσεις Συστήματος (System Preferences)


     2. Αφού μεταφερθήκαμε στις ρυθμίσεις τώρα κλικάρουμε επάνω στο Χρήστες & Ομάδες (Users & Groups)     3. Τώρα βρισκόμαστε στη περιοχή Χρήστες & Ομάδες (Users & Groups), αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε στο Login Items και μετά επιλέγουμε ποιο πρόγραμμα θέλουμε να αφαιρέσουμε επιλέγοντας αντίστοιχα το Hide (Κρύψιμο)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια