Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός των iPad Pro που θα παρουσιαστούν σε λίγες μέρες


Με το event της Apple να βρίσκεται όλο και πιο κοντά (12 Σεπτεμβρίου) όλο και περισσότερα στοιχεία διαρρέουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Έτσι και με τα νέα iPad συγκεκριμένα της σειράς iPad Pro (με δύο εκδόσεις: 10.5 και 12.9 ιντσών.

Παρατηρούμε πως από τα στοιχεία που έχουν βασιστεί τα renders φαίνεται πως η υποδοχή 3.5mm ακουστικών αποχωρεί πλέον και από τα iPad, έχοντας έτσι μια πιο ξεκάθαρη στάση για την τεχνολογία από την Apple και σκοπό την προώθηση της ασύρματης σειράς ακουστικών της (Apple EarPods και Beats Music Wireless).

Σύμφωνα με τις διαρροές λοιπόν η σειρά iPad Pro θα έχει μικρότερα περιθώρια στις άκρες δηλαδή πιο μικρά bezels ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο ότι κάνει και με το iPhone Χ, επίσης βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό αφού πλέον φαίνεται πιο τετραγωνισμένος και μοιάζει με αυτόν του iPhone 5 και πίσω μέρος όπως ενός iPhone 7 δηλαδή γραμμές για το σήμα στο πάνω και κάτω πίσω μερός και κατασκευή από μέταλλο και όχι γυαλί όπως στα iPhone 8/8Plus και X. Φαινεται πως το Touch ID δηλαδή το ξεκλείδωμα με  δακτυλικό αποτύπωμα φεύγει και την θέση του παίρνει η Face ID λειτουργία όπως και στο iPhone X, η οποία θα δουλεύει μόνο όταν η συσκευή κρατιέται κάθετα.

Μένει να δούμε λοιπόν τι από όλα αυτά θα είναι πραγματικότητα στις 12 Σεπτεμβρίου.

via

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια